На центральній вулиці Дніпра збираються спилювати дерева. Про це йдеться у проекті розпорядження міського голови Дніпра.

У Дніпрі збираються перекрити вулицю Академіка Чекмарьова. "Міськзеленбуд" збирається провести видалення аварійних дерев.

Перекриття планують на 21 листопада з 9:00 до 16:00 в районі будинку №7. Місце події огородять сигнальною огорожею та зроблять переходи для пішоходів.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині за допомогою дрону обстежили майже 400 км електроліній. Нова технологія дозволяє автоматизувати перевірку, прискорити процес моніторингу та ліквідації будь-яких пошкоджень.

З початку року фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі обстежили з повітря 385 кілометрів ліній електропередач. Виявили та усунули понад 6640 дефектів, частіше за все не доступних при звичайному огляді.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Прикарпатті "прокинулися" каштани, неймовірне видовище - цвітуть, як навесні. В Калуші, не дивлячись на настання осені, знову зацвіли каштани. Причиною цього явища вважають те, що дерева "заплуталися" в порах року через теплу погоду.

Також портал Знай.uа писав, що з річок Закарпаття виловлюють сміття замість риби, затори на 5 метрів: "Це Індія?" Впродовж двох останніх місяців на Закарпатті розчищають сміттєві затори, що утворилися на річках Боржава і Латориця. Розчишення русел такого масштабу ніхто не проводив щонайменше 30 років.

Також портал Знай.uа писав, що шершні-кілери вирвалися на свободу, люди у спецкостюмах помчали на знешкодження: як виглядає лігво "кусак" На сторінці "Голосу Америки" в Facebook опублікували фотографії, які були зроблені під час спецоперації зі знищення шершнів-вбивць.