На шахті "Гвардійська" в Кривому Розі стався нещасний випадок. Під час виконання робіт з розвантаження металу струмом вбило 27-річного працівника.

Про це повідомив голова Конфедерації Вільних профспілок України та Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"О другій годині ночі на горизонті 1350 метрів під час розвантаження металу учня кріпильника Ігоря Федосенка вдарило струмом. У загиблого залишилися дружина і дитина 2016 року народження. Слова співчуття рідним і близьким Ігоря"— написав Волинець.

Нещасний випадок на виробництві розслідуватиме спеціальна комісія.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, вранці, 28 жовтня, в Києві літній чоловік помер від удару струмом.

Бригаду швидкої допомоги викликала поліція, яка приїхала на виклик на територію меморіалу "Биківнянські могили" (район Броварського проспекту). Так, охоронці меморіалу виявили в електрощитовій тіло чоловіка 75-и років, який помер від удару струмом.

Медикам, які прибули на місце НП, залишалося тільки констатувати смерть. Правоохоронці з'ясовують всі обставини трагедії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україна знайшла кандидата на премію Дарвіна-отримав розряд 35 тисяч вольт і залишився живий

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом підліток ледь не загинув через модну розвагу-спалахнув, як сірник

Також «Знай.иа " писав, що Згорів до тла на даху вагона - на Тернопільщині за життя покаліченого хлопця борються медики