У Дніпрі рятують життя трьом кошенятам, яких горе-власники викинули у вигрібну яму. Тварин залишили на вірну загибель, і вони не вижили б, якби їх не помітила дівчина. Про це написали у соціальних мережах волонтери Дніпровської зоозахисної організації «Вірність».

Як повідомляється, дівчині вдалося дістати кошенят з вигрібної ями, їх відмили і відправили на лікування.

"Малюки дуже замерзли і наковталися нечистот, але ж їм всього півтора місяці», - пишуть в організації.

Фото: "Вірність"
Фото: "Вірність"

Фото: "Вірність"
Фото: "Вірність"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: "Вірність"
Фото: "Вірність"

Волонтери впевнені, що вижити кошенята зможуть тільки за допомогою людей.

"Звичайно, без кваліфікованої лікарської допомоги нам не впоратися. Лікування в клініці коштує чималих грошей: 60 гривень на добу за перетримку, а ще ліки і маніпуляції. Не залишайте в біді кошенят, адже вони дивом вижили!» ,- просять зоозахисники небайдужих дніпрян.

Нагадаємо, раніше Дніпро засипали таблетки-безпорадні малюки мруть десятками прямо на вулиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» Борсучиху Іляну врятували від загибелі в трубі і вона стала всенародною улюбленицею: "обожнює масажі"

Також «Знай.uа " писав, що Під Дніпром школяр убив кошеня каменем і закопав: "просто грався"