У Дніпрі знову активізувалися догхантери, розкидаючи приправлене отрутою і гострими уламками смертельне частування для собак.

Про це стало відомо з сюжету ДніпроTV.

Страждають і вуличні пси, і домашні.

Яке покарання передбачене в Україні за жорстке поводження з тваринами розповів адвокат Вадим Кравцов: "За жорстоке поводження з тваринами в Україні законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність залежно від тяжкості злочину. За дії, які призвели до травмування, каліцтва або смерті тварини передбачений штраф від 17 000 до 51 000 грн або позбавлення волі на строк до 8 років. Якщо по відношенню до тварини було жорстке поводження, але воно не призвело до каліцтва або тварина утримувалася в умовах, які не відповідають нормам закону – то це вже адміністративне порушення".

собаки / скріншот з відео
собаки / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами незалежного зооволонтера Ірини Комісаренко: "У моїй практиці неодноразові звернення в поліцію, коли я надавала скріни сторінок соцмереж догхантерів, де вони зізнавалися у вбивствах, відео цих злочинців, на яких вони дають майстер - клас, як готувати отруту і труїти собак, закликаючи до цього всіх жителів. Але в поліції нам відмовляють у порушенні справи, мотивуючи це тим, що немає складу злочину і що поліція "працює по людях, а не по собакам".

Але всі повинні розуміти, що догхантери – це майбутні вбивці людей. Це підтверджує всесвітня практика. Всі ці люди спершу тренуються вбивати на собаках, а потім завжди переходять на людей".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі беззахисних малюків годують отруєними "вкусняшками" - гинуть у страшних муках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Смерть у сосисці: у Дніпрі догхантери розкидають отруєну їжу

Також «Знай.иа " писав, що Дніпро засипали таблетки-безпорадні малюки мруть десятками прямо на вулиці