У Дніпрі в школах немає опалення, діти змушені сидіти в класах в куртках, хоча тепло повинно було з'явитися ще 30 жовтня. Кілька вчителів і батьків розповіли про ситуацію в школах Дніпра журналістам видання 056.

Як з'ясувалося, тепло в класах мало з'явитися ще 30 жовтня. Однак опалення включили не у всіх школах. В Індустріальному районі Дніпра є такі школи. Один з викладачів розповів, що діти змушені сидіти на заняттях в куртках.

Батьки також обурені станом справ, так як вважають, що зараз не можна хворіти і піддавати імунітет випробуванням, але в школах холодні кабінети. Деякі батьки прийняли рішення не відправляти дітей до школи, поки не включать опалення.

У міській Раді заявили, що опалювальний сезон почнеться тільки тоді, коли буде зафіксована температура нижче +8 градусів протягом трьох діб.

Нагадавши, Знай повідомляв, що метеорологічне літо в Україні протрималося набагато довше звичайного, тому ми не замерзли, поки чекали опалювальний сезон. А з 15 Жовтня батареї в наших квартирах почали приємно нагріватися. Разом з тим, відбулася низка змін у ціні, яку українцям доведеться заплатити за комунальні послуги.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Харкові затопило будинок на вулиці Тобольська, 41. Мешканці будинку залишаться ночувати на вулиці. Прорвало опалення, і всі квартири були затоплені. Сантехнік пробігся по поверхах, і як виявилося, нікого немає в квартирах.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську невідомі відключили газ. 29 жовтня в Івано-Франківську невідомі відключили газ і відставили без опалення 558 будинків і три лікарні.