У Дніпрі вже почали запускати опалення і в одній з квартир прорвало трубу і в підсумку залило чотири поверхи.

Про це розповіла дніпрянка Ксенія Клеменко у Фейсбуці.

Як розповідає дівчина, вона знімає квартиру на останньому – п'ятому – поверсі. Близько 10 години вечора почала вирувати вода в батареях. Ксенія подумала, що запускають опалення, але батареї були холодні, попередження в під'їзді не висіли і фахівці зі спуску повітря не приходили.

У підсумку раптово прорвало трубу. Всю квартиру залило водою, а потім затопило і сусідів. За словами дівчини, затопило квартири до другого поверху. Судячи з відео, потьоки було видно навіть в під'їзді.

Півтори години дівчина мучилася з потопом. Вся в сльозах вона вичерпувала воду ганчірками, носилася з відрами. Природно, розлючені сусіди почали звинувачувати у всьому дівчину.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Підсумок такий, прорвало трубу, залило квартиру, до речі в якій я квартиронаймач, затопило сусідів до другого поверху, мені стало дуже погано, так як я не очікувала такого, півтори години муки з цим потопом. Я сама з 5-ого. А тепер я не знаю що робити , мене почали звинувачувати , мовляв я винна",- розповіла дівчина.

Сусіди запрошували її оцінити збиток, змушують оплачувати затоплене майно. Шокована дівчина намагалася викликати слюсаря, але один приходити відмовився, а другий прийшовши нічого путнього не сказав.

Ксенія розповідає, що головуюча ОСББ про включення опалення її не попереджала. Зате на питання "що тепер робити?" відповіла: "платити збиток". Відвернувся від ситуації і власник квартири. У договорі оренди немає пункту про подібні пп, а значить відповідальність в даній ситуації на ньому. Однак чоловік сказав, що він хворіє і живе далеко, а значить дівчина повинна розбиратися з усім сама.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові висотка раптово перетворилася на Ніагару, жителі вважають збитки- " потрапили тисяч на 100"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі затопило вулицю, жителям набридло вплав добиратися додому: "Вода коштує тижнями"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві опалювальний сезон почався з дикого потопу, квартири українців перетворилися на підводні човни