Журналістка з Дніпра Ірина Носачова поділилася секретом того, як їй вдалося скинути за дев'ять місяців 45 кілограмів.

Свою історію дівчина розповіла порталу "Дніпро Вечірній".

Як розповіла Ірина на своїй сторінці в Фейсбуці, 4 листопада рівно рік тому все почалося з правильного харчування, і так триває і донині.

Ірина Носачова, фото: Дніпро вечірній
Ірина Носачова, фото: Дніпро вечірній

"Сказати, що тоді це було важко - не можу. Мені так хотілося позбутися жиру, що було плювати на все: на втому, бажання з'їсти шоколадку, нескінченний марафон готування. Тільки зараз розумію, скільки сил і праці мені це коштувало"— - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Журналістка постійно тягала з собою сумку з їжею, а авто її колеги, по суті, перетворилася на їдальню. Ірина подякувала напарнику за те, він пригощався її правильними запіканками, цукерками, булочками, і нахвалював їх.

"Мій напарник вдячно пригощався моїми ппшнимі запіканками-цукерками-булочками і нахвалював мою їжу, за що йому окреме спасибі",- каже Ірина.

Ірина Носачова, Фейсбук
Ірина Носачова, Фейсбук

Наприкінці літа Ірина розповіла, як їй вдалося досягти таких вражаючих результатів. Шлях схуднення почався з твердого рішення попрощатися із зайвою вагою. Бажання дівчини було давнім, проте надовго журналістки не вистачало. Посидівши на дієті максимум тиждень-два, вона скидала п'ять кілограмів, але разом полегшення відчувала пригнічення, і переставала обмежувати себе в харчуванні.

Як зізналася Дніпрянка, зайва вага з'явилася у неї в останні 10 років, через те, що Ірина їла все, що хотіла. І незважаючи на те, що набирала вагу, не зупинялася і не контролювала себе.

Журналістка шукала різні способи схуднути, але не бачила дієвих результатів. А восени 2019 року випадково побачила по ТБ програму за участю Юлії Науменко з «Зважених та щасливих», в якій говорилося, що та допомагає багатьом скинути зайву вагу. Ірина написала Юлії, і та зареєструвала дніпрянку в програму-марафон.

В рамках марафону для тих, хто бажає схуднути, розробляли раціон з прорахунком всіх калорій. Щотижня учасник отримував меню з рецептами, за якими потрібно готувати, але всі інгредієнти треба зважувати.

Ірина Носачова, Фейсбук
Ірина Носачова, Фейсбук

Як розповіла журналістка, в цьому збалансованому раціоні присутні каші, м'ясо, домашні солодощі, і саме через його різноманітності вона так довго протрималася. Зараз Дніпрянка вже не так жорстко дотримується правил, і може дозволити собі "зайвого" — більше фруктів або шматочок чорного шоколаду понад норму. Але фастфуд для неї табу, а шкідливої їжі вона не пробувала довгі місяці, і зрозуміла, що до неї не повернеться. Зараз Ірина харчується п'ять разів на день.

Перші результати Дніпрянка побачила вже через місяць, скинувши десять кіло,а потім в місяць стабільно йшли по 1-1, 5 кг.

Цікавим залишається те, що Ірина не займалася спортом ні хвилини. Дніпрянка зізналася, що деякі підозрювали її в підступі, в тому, що журналістка з'їла якусь чарівну таблетку. Однак все це завдяки правильному харчуванню.

"Фотку зліва мені хотілося б забути, як страшний сон, але залишу її тут. А раптом, ще когось замотивую"— - пише журналістка.

Ірина Носачова, Фейсбук
Ірина Носачова, Фейсбук

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

"Хоча на тій, першій, ти теж красуня! Харизму не проп'єш"," Героїня!"," А на другій не просто красуня, а кінозірка"," Можеш працювати тренером з харчування і заробляти багато грошей. Я б до тебе записалася) ти-красуня"," Ірочка, ти, звичайно, красуня, але красунею ти була завжди! Є в тобі така енергія або що, не знаю-світло, поруч з яким хочеться грітися, і спілкуватися, і не втрачати з уваги"," Ти красуня, ти скинула не тільки вагу, а й мінімум 20 років"," Ти герой. Дуже вражає. Красуня. Як на мене, це праця нереальна"," Ірочка, пишаюся тобою і в черговий раз скажу, що ти красуня "," Браво! Перемога над собою завжди найважча, але тому і найцінніша "," Мені б твою силу волі))) Молодчина "," Книга рецептів правильного харчування в студію"," Я захоплююся твоєю виконаною роботою над собою! Виглядаєш супер ", " Хто хоче, як то кажуть...все в наших руках!!!захват", - захоплювалися результатом Ірини коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Просто перестаньте це їсти: лікарі розкрили, від яких продуктів атакують гіпертонія і головний біль. Попрацюйте над якістю харчування, і ви помітите, як покращилася якість Вашого життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» З чим їсти яблука, щоб швидко схуднути: результат помітно з перших днів.Для багатьох любителів поїсти в довгоочікуваній дієті найстрашніше далеко не голод, а думки, які необхідно тримати в голові, наприклад: "що ж ще з'їсти?". Адже не всі системи для схуднення мають чітке меню з великою кількістю рецептів.

Також «Знай.иа " писав, що Здоровий спосіб життя: топ помилок, які допускають бажаючі схуднути і "почистити" організм. Ми не будемо вдаватися в подробиці дієт, а візьмемо до уваги головні помилки людей, які хочуть змінити свій спосіб життя і харчування на здоровий.