У Дніпрі стареньку пенсіонерку залишили без даху над головою.

Про це стало відомо з повідомлення Олени Самай групі "12 квартал Дніпра" у Фейсбуці.

Як виявилося, то бабуся опинилася на вулиці 24 жовтня. За її словами родичі продали будинок і залишили її на час з новими господарями поки не знайдуть їй житло. Ті в свою чергу почекали, а потім просто вивезли її на камені біля стоянки і кинули.

фото: Олена Самай / Фейсбук
фото: Олена Самай / Фейсбук

Телефон і документи у родичів. Поліція приїжджає, але каже що це не їхній випадок. Дніпрянка обепокоєна тим, що настають холоди, а старенька живе на вулиці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Приїхала поліція, але бабуся налякана і тікає. Насильно її забирати вони не можуть. Швидка допомога приїжджати відмовляється. Ситуація патова. Публікувала раніше, а бабуся так і сидить! Нікому до неї немає діла. Людина помре від холоду на наших очах! Знову зателефонувала в поліцію. Чим скінчиться не знаю",- розповідає Олена.

фото: Олена Самай / Фейсбук
фото: Олена Самай / Фейсбук

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті горе-донька познущалася над немічними батьками, село лютує - "живуть у стайні з щурами". Старим нічого не треба, тільки спокою доживати свій вік в будинку де по тобі вночі не бігають щури

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві пенсіонерку вигнали на вулицю найрідніші: "у мене більше немає дітей". У мережі розповіли історію про пенсіонерку, яка залишилася на старості років зовсім одна.

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині нахабні квартиранти вигнали стареньку бабусю в ліс: "ти тут більше не живеш". Пенсіонерка змушена жити в лісі, бо не може виселити зі свого будинку квартирантів. За словами жінки, три роки тому вона пустила пожити квартирантів, але договір оренди не укладала. Зараз вони виселятися відмовляються.