Під Дніпром з 10 вересня розшукують 28-річного жителя села Піщанка.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Дніпропетровській області.

Відомо, що розшукують Ігоря Сухого, який зник 10 вересня. Чоловік не повертався додому і його місцезнаходження невідоме.

Зниклий родом із села Піщанка Новомосковського району. У той нещасливий день молодий чоловік пішов з дому, але назад так і не повернувся.

Минуло майже два місяці, а інформації про нього немає.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прикмети Ігоря: на вигляд-30-35 років, зріст-180 см, худорлявої статури, коротке світло-русяве волосся, зелені очі.

Особлива прикмета: шрами на руках.

Якщо раптом ви знаєте, місцезнаходження чоловіка, або помітили його десь в місті, прохання повідомити на лінію «102» або в Новомосковський відділ поліції: (098) 242-58-03, (050) 948-53-23.

Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя і здоров'я чоловіка.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові зник чоловік з дивовижними очима-в нього закохувалися всі жінки. Родичі та колеги розповіли, що чоловік вийшов з роботи близько 15:00 3 листопада і не повернувся додому.

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Закарпатті зник сивий пенсіонер з Хмельниччини-блукав біля санаторію. Чоловіка востаннє бачили на Мукачівщині у селі Карпати.

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині зник блакитноокий чоловік із залисинами-пішов у ніч. Він вийшов з дому ввечері 30 жовтня і більше не повернувся. Його розшукують родичі і поліція.

.