У Дніпрі на 59-му році пішов з життя головний лікар дитячої клінічної лікарні №6 Віктор Слатвицький.

Серце Віктора Григоровича зупинилося 9 листопада. Як повідомила на співробітниця медустанови Олена Нестерова, медик боровся з коронавірусною інфекцією.

За словами колег, медицина була для Віктора Григоровича пристрастю всього його життя. Він був справжнім професіоналом, доктором з великої літери, талановитим керівником, а також люблячим чоловіком, батьком і дідусем.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

"Для 6 дитячої сьогодні велика втрата ми втратили нашого головлікаря - Слатвицького Віктора Григоровича... Весь колектив просто в шоці і засмучених почуттях. Ніхто з нас не може повірити в подію", - написала Олена.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Прощання з керівником лікарні відбудеться сьогодні 10.11.2020 р.о 15:30 біля патанатомії 4-ї міської лікарні, вулиця Ближня 31.

фото: Ліна Чергинець Чехович / Фейсбук
фото: Ліна Чергинець Чехович / Фейсбук

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Медики розповіли, як рятують життя підступних хворих за 30 км від Києва - "на іржавій швидкій в одному костюмі". Лікарі швидкої скаржаться на брак медикаментів і відсутність поваги з боку керівництва і пацієнтів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Тернополі померла лікар-педіатр Олексієнко Людмила Іванівна. Причини смерті медика не повідомляються, але йдеться про передчасну смерть. Людмила Алексєєнко все життя пропрацювала в інфекційному відділенні дитячої лікарні, була доцентом кафедри педіатрії. Її колеги та студенти висловили співчуття рідним і близьким, а також зазначили, що жінка була хорошим лікарем, мудрим викладачем.

Також «Знай.иа " писав, що у Львові 8 листопада від ускладнень COVID-19 помер завідувач відділенням обласної інфекційної лікарні Ігор Мартинюк. Відомо, що чоловікові на момент смерті було 56 років. Медики боролися за його життя 25 днів, але його стан погіршився. Чоловіка підключили до апарату ШВЛ, проте врятувати його не вдалося.