Під Дніпром у місті Першотравенськ, група невідомих розстріляла хлопців у ресторані.

Про це повідомляє пресслужба Павлоградського відділення ГУ НП у Дніпропетровській області.

Як стало відомо, НП сталася в ніч з 6 на 7 листопада. Компанія чоловіків спортивної статури розстріляла 4-х хлопців, які відпочивали в ресторані. При цьому, стрільців не збентежили ні оточуючі, ні камери відеоспостереження.

"У ніч з 6 на 7 листопада біля одного з розважальних закладів м. Першотравенська під час вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла бійка на грунті неприязних відносин і стрілянина",- повідомили в поліції.

Після скоєного зловмисники втекли з місця злочину.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Постраждалих госпіталізували з вогнепальними пораненнями в лікарню. За інформацією "Дніпро оперативний", один з хлопців знаходиться в комі.

джерело: Дніпро Оперативний
джерело: Дніпро Оперативний

джерело: Дніпро Оперативний
джерело: Дніпро Оперативний

джерело: Дніпро Оперативний
джерело: Дніпро Оперативний

В ході розслідування та оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особи чоловіків, причетних до стрілянини. Всі вони жителі м Першотравенськ у віці від 27 до 37 років. Поліція проводить заходи для встановлення їх місця перебування та затримання.

На даний час зловмисникам заочно повідомлено про підозру за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Також за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 П. 7 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Причини конфлікту з'ясовуються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Солдат зарубав офіцера і розстріляв товаришів по службі, які до нього "приставали", і поїхав до бабусі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хмельницький перетворився на Дикий Захід-пляшка, пістолет і живі мішені

Також «Знай.иа " писав, що "Синя" львів'янка з пістолетом палила по перехожих, Дикий Захід відпочиває: ловили всім містом