У Дніпровській маршрутці хлопцеві з протезами ніхто не поступився місцем і йому довелося їхати стоячи.

Про це пише Дніпровська Панорама.

Даною історією поділився чоловік у коментарях під одним постом, де жінки дорікали чоловікам у тому, що ті не поступаються місцем у транспорті.

Дніпрянин розповів, що одного разу перед карантином їхав на маршрутці 136-А, в якій всі сидячі місця зайняли жінки.

маршрутки Дніпра, скріншот з відео
маршрутки Дніпра, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На Яворницького зайшов юнак і сплативши проїзд, продовжив шлях стоячи. Чоловік помітив, що хлопця дуже сильно кидає в сторони під час руху. Виявилося, що хлопець інвалід і стоїть на протезах. Обернувшись, чоловік побачив, що ззаду сидить дівчина, яка зайняла відразу два місця, а на вільне сидіння поклала рюкзак.

Після цього, автор історії попросив дівчину прибрати рюкзак і покликав хлопця сісти на вільне місце. Він засмущався і тоді чоловік його підтримав і сказав, що тому нічого соромитися, адже і він сам інвалід війни.

Після цього всі жінки в маршрутці звернули увагу на юнака-інваліда. За той час поки хлопець йшов в кінець салону на вільне місце, в салон зайшла жінка з дитиною і зайняла вільне сидіння.

Маршрутка в Дніпрі
Маршрутка в Дніпрі

Після чого, сидять жінки "відморозилися" і стали дивитися у вікно. А автор, будучи івалідом війни 2 групи, після побаченого поступився хлопцеві своїм місцем.

"Я інвалід війни 2 групи, дуже важко переношу поїздки в маршрутках, але побачив перед собою людину, якій в той момент було ще гірше, ніж мені і поступився йому своє місце. Всі "жінки" відморозилися і мовчки дивилися у вікно. У зв'язку з цією історією, свідком, якою я став, прошу не писати більше гидоти про чоловіків в транспорті, а краще стежте за своїми вчинками"— розповів дніпрянин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянка випала з автобуса, а водій навіть не зупинився: "колись"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі нахабний маршрутник поставив школярку "на лічильник": "у вас же стипендії"

Також «Знай.иа " писав, що У дніпровських маршрутках чоловіки змушують стояти матусь з дітьми: "як не соромно!"