Стало відомо про те, що Дніпрі дітей «годують» батарейками і грошима.

Таким чином, повідомляється, що в неділю, 8 листопада, в лікарні на вулиці Космічній надійшло дві дитини. Вони проковтнули небезпечні предмети.

В однієї дитини в стравоході застрягла монета номіналом 50 копійок. А у другої дитини в шлунку застрягла пальчикова батарейка.

Про це повідомив інформаційний портал Репортер.

у Дніпрі діти з'їли гидоту і потрапили в лікарню, фото: Репортер

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Це поставило під загрозу їхнє життя. Лікарі швидко зреагували, і під загальною анестезією успішно витягли сторонні тіла.

Зараз діти почувають себе добре. Але, загадка залишається. Яким чином малюки примудрилися проковтнути ці предмети, а найголовніше, куди дивилися дорослі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в місті Марганець Дніпропетровської області жінка купила сік своїй дитині, проте всередині нього вона виявила щось противне. Відповідними кадрами Наталія Ткаченко поділилася на своїй сторінці в Facebook.

Як з'ясувалося, всередині пакету виявилася незрозуміла слизька рідина, яка з вигляду схожа на цвіль. Однак, як зазначила Наталія, це навряд чи була цвіль, оскільки її текстура була набагато щільніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.иа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі знизилася ціна на борщовий набір.