Стало відомо про те, що Євген Кошовий вперше за 19 років відпустив бороду і відростив волосся на голові.

Таким чином, повідомляється, що зірка студії «Квартал 95» вирішив відростити волосся, і тим самим викликав неоднозначну реакцію в соціальних мережах.

На сторінці "кварталу" в соціальній мережі Instagram з'явилася фотографію Євгена разом з дружиною. У коміка відросла щетина, яка плавно стає бородою.

Також, на голові у нього є волосся, невеликий їжачок. Мало хто бачив його таким коли-небудь. Для багатьох фанатів це і зовсім стало повною несподіванкою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Запам'ятайте це фото. Вперше за 19 років наш Женя відростив "їжачок"! Хто знає, коли ще нам вдасться це побачити", - сказано в підписі до кадру.

У коментарях фанати досить бурхливо відреагували на знімок чоловіка. Деякі кажуть, що зміни завжди на краще, і в такому іміджі Євген Кошовий виглядає в кілька разів солідніше.

Коментарі, фото: скріншот
Коментарі, фото: скріншот

А інша половина почала виступати за те, що раніше було краще, і такий образ чоловікові не йде.

Коментарі, фото: скріншот
Коментарі, фото: скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, друг Зеленського Пікалов показав, що допомагає йому виживати в " Квартал 95": "Не примазуватися".

Як повідомляв "Знай", Кошовий і Пікалов з "кварталу" перетворилися на гангстерів: "Йоу, заряджайтеся!"

Знай писав, Олександр Пікалов пішов на відчайдушний крок заради фанатів: "Спочатку я був проти"