У Дніпрі живе волонтер з великої літери. Олена Жовтобрюх творець волонтерської групи "Пошук зниклих дітей".

Такі люди, як Олена щодня роблять світ навколо кращим, передає "Інформатор".

Волонтер переконанам - чужих дітей не буває. Це вона доводить останні 6 років. Завдяки їй та її команді волонтерів у Дніпрі та області вдалося відшукати сотні дітей та повернути їх до сімей.

Проект зародився 6 років тому, в 2014 році. Олена до цього два роки виношувала ідею, як можна допомагати сім'ям і загубленим діткам. Адже ця тема завжди була важлива і актуальна. І в тому ж 2014 році волонтер взяла волю в кулак і заручившись підтримкою сім'ї почала свій шлях.

Олена повідала, що за час існування організації волонтерам вдалося відшукати понад 300 хлопчиків і дівчаток. Гаряча лінія групи: 732-07-00.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Волонтер - це головне поміняти мислення і почати з себе. Безоплатно віддати час, душевний спокій, гроші, комфорт (на час). І не важливо, це діти або люди похилого віку, кішки або собаки, хлопці з АТО та їх сім'ї, хворі люди. Подаруй частинку чогось і світ заграє зовсім іншими фарбами"— вважає Олена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сім'я зі Львова удочерила ромську дівчинку і зіткнулася з несподіваними труднощами: "ніколи не думали..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Волонтер показав, як навчив офіціантку розмовляти українською мовою: "повинен зарубати собі на носі кожен"

Також «Знай.иа " писав, що Тернополяни нагадали українським військовим про будинок гарячими варениками: "на здоров'я, хлопці!"