У Дніпрі карантин вихідного дня діє не для всіх – мер міста Борис Філатов відмовився підкорятися постанові Кабінету Міністрів. Про це повідомили в телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

Зокрема, магазини великих торгових мереж вважали за краще закритися на вихідні, проте різні ФОПи продовжили роботу в звичайному режимі.

Більшість ресторанів і кафе перебудувалися на роботу в режимі самовивозу і доставки.

В одному з торгово-розважальних центрів міста ресторан Mcdonald's закрився на суботу та неділю, а розташований поруч KFC пропонує клієнтам їжу на винос.

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

Фото: PavlovskyNEWS
Фото: PavlovskyNEWS

У тих же ТРЦ великі магазини дотримуються карантин вихідного дня, а невеликі «острівці» в залах – ні. Купити бажане у дрібних підприємців можна без проблем, наприклад, дрібні аксесуари для смартфонів.

Крім того, продовжують працювати кав'ярні, до яких шикуються черги з клієнтів.

Нагадаємо, що мер Дніпра Борис Філатов звинуватив мафію в крадіжці перемоги.

Як повідомляв портал Знай.uа, міський голова Дніпра Борис Філатов вийшов з відпустки за свій рахунок, взятого на час виборчої кампанії.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі за попередніми підрахунками Борис Філатов набрав найбільшу кількість голосів, що дозволяє йому залишатися в кріслі мера наступні 5 років.