У Дніпрі два місяці рятували новонароджену крихітку. На жаль, вона померла.

Про це повідомила волонтер Олександра Тимощенкова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Про смерть крихітки стало відомо вчора, 15 листопада. Повідомляється, весь цей час дитина перебувала в реанімації для новонароджених в обласній дитячій лікарні Дніпра. Медики робили все можливе, щоб зберегти життя дитині.

фото: БФ Совушка
фото: БФ Совушка

У Мілени був діагноз - вроджена гідроцефалія. Весь цей час дитина перебувала на штучній вентиляції легенів, їй проводилася комбінована антибактеріальна терапія через септичних процесів. МАлеча не їла, їй проводили повне парентеральне харчування, функціонував субгалеальний дренаж.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На допомогу дитині волонтери збирали кошти.

Нагадаємо, у Києві під час прогулянки померло немовля.Трагедія сталася у Подільському районі Києва 17 Жовтня. Малюк, якому виповнилося всього 2 місяці, помер під час прогулянки. Гуляючи з коляскою, молодий тато думав, що його син міцно спить на свіжому повітрі. І тільки по поверненню додому відкрилася страшна правда. Як повідомили джерела в поліції, причина смерті дитини поки не встановлена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті 8-річний хлопчик помер від коронавірусу, медики рятували до останнього: "Ослабли легені"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хірургу дитячої лікарні Києва оголосили про підозру-малюк помер на руках у батька

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницьку померла маленька принцеса, закатована матір'ю-садисткою-побила до коми