Про це пише Репортер Дніпро.

Крім того, команда Філатова вже прийняла рішення про оцінку вартості землі. Тепер квадратний метр оцінюють у 644,05 грн замість 585 грн.

Тобто тепер податкові витрати підприємців у середньому зростуть на 20%. Відповідно, щоб не працювати в мінус вони змушені будуть підвищити ціни на свої товари. При такому розкладі їжа і ліки подорожчають мінімум на 20%.

Крім того, обґрунтованої паніки на бізнесменів наганяє ситуація з короновірусом. Місцева влада замість того, щоб підтримати підприємців під час пандемії, ще й побори зробили більше. Це теж може зіграти свою роль у підвищенні цін. Так, що в разі введення більш жорстких карантинних заходів, варто очікувати ще більш високих цін.

Борис Філатов вже щосили хвалиться, що міськрада наповнена його людьми. Тому в разі його перемоги суттєвої опозиції в міській владі не буде. Відтак мер зі своїми депутатами буде безперешкодно приймати будь-які рішення. Навіть такі крохоборские. Протистояти ніхто не зможе.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У городян на даний момент є єдиний важіль тиску. Вибори міського голови Дніпра 22 Листопада. Якщо виборці знову промовчать і дозволять перемогти Філатову, то можна сміливо пакувати валізи. Корбано-Філатівська коаліція не дасть життя ні бізнесменам, ні пенсіонерам, які вже з 1 січня не зможуть дозволити собі купити елементарних ліків або продуктів харчування.