У Кам'янському сміттєвоз вилетів з проїжджої частини на пішохідну і підім'яв під себе пішоходів. Страшна аварія потрапила на камери відеоспостереження.

У Дніпропетровській області в місті Кам'янське сталася аварія. Сміттєвоз вилетів на тротуар, де гуляли діти з батьками. Автомобіль врізався в огорожі і в'їхав у зграю голубів, яких годувала маленька дитина. Про інцидент повідомляє місцеве видання подія.

Постраждалу дитину, якій 2 роки і 4 місяці, медики забрали в дитячу клінічну лікарню. Про його стан поки нічого не говориться. Однак про стан водія сміттєвоза сказано, що у нього попередньо стався інсульт. Тому машина втратила керування і вилетіла з дороги.

На записі камери відеоспостереження видно, що величезна вантажна машина летить через кілька смуг руху і врізається в огорожі, а потім опиняється на тротуарі. Відео знято не до кінця, так як камери автоматично перебудовуються на зйомку інших об'єктів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в українській столиці на Майдані Незалежності в Києві, 30 жовтня, в п'ятницю сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої є серйозно травмовані. Свідки зазначають, що винуватець аварії не був п'яний, йому 66 років і ДТП сталося через втрату свідомості.

Також Знай писав, що в Харкові на острівці безпеки пішоходи опинилися під колесами автомобіля. Стало відомо про стан людей, яких у суботу, 7 листопада, збила машина на острівці безпеки в Харкові на проспекті Науки.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві пішохід вискочив на дорозі просто під колеса таксі. У Києві на вулиці Наталії Ужвій таксист збив пішохода, який порушив правила.