Під Дніпром у селищі Авіаторське активувалися догхантери. Від рук шкуродерів загинуло 23 собаки.

Про це повідомляє "Суспільне", посилаючись на ефір програми "Тема дня" "Українського радіо" UA: Дніпро".

Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.

"Вночі камера спостереження зафіксувала силуети, які щось розсипали на галявині біля клумб з трояндами. Це були жінки"— розповіла Людмила Розовенко.

собаки / скріншот з відео
собаки / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обурені жителі звернулися в поліцію і зібрали понад 100 підписів, щоб привернути увагу до цькування тварин. У поліції підтвердили, що йде перевірка.

За словами юриста Юлії Ярошенко, в цій ситуації є ознаки кримінального злочину, вчиненого з особливою жорстокістю. Їх класифікують за ч.3 ст. 299 Кримінального кодексу України та на винних чекає позбавлення волі від 5 до 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі голодних малюків годують отруєним хлібом, лиходіїв шукають усім містом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дніпро засипали таблетки-безпорадні малюки мруть десятками прямо на вулиці

Також «Знай.иа " писав, що Смерть у сосисці: у Дніпрі догхантери розкидають отруєну їжу