Дніпровська волонтерка Олександра Сова-Тимощенкова взяла під опіку сина журналістки, яка опинилася в реанімації через COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це дівчина написала на своїй сторінці в Facebook.

Нещодавно журналістка з Дніпра Яна Гаркуша потрапила в реанімацію з важкою пневмонією. Лікарі діагностували 90% ураження легень. 2,5 тижні медики боролися за одужання дівчини і зараз вона відчуває себе набагато краще, проте як і раніше не може дихати самостійно. Крім цього, у неї виявили тромбоз нижніх кінцівок, через який вона не може ходити.

Вдома у Яни залишилося троє синів і чоловік Леонід. Кілька днів тому старший і молодший син заразилися коронавірусом і потрапили в лікарню. Чоловік журналістки розривається між дружиною і синами, тому волонтерка Олександра Сова-Тимощенкова вирішила допомогти багатодітній родині.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Давид / фото: Facebook
Давид / фото: Facebook

Дівчина взяла під опіку молодшого сина Яни Давида. Олександра привезла хлопчикові необхідні препарати і подарувала позитивні емоції. Дівчина зазначила, що журналісти Дніпра завжди допомагають їй доносити інформацію про допомогу хворим діткам, тому вона не могла залишити сім'ю в такій складній ситуації. Волонтерка просить небайдужих допомогти Яні та її дітям.

Пост Олександри Сови-Тимощенкової в Facebook / скріншот
Пост Олександри Сови-Тимощенкової в Facebook / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі волонтери влаштували справжнє свято для дівчинки Женечки Ухватової, яка опинилася в лікарні і шість тижнів боролася за життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром старша сестра стала матір'ю своїм сімом братам і сестрам.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рятують по-звірячому побиту молоду дівчину.