На виборах мера в Дніпрі стався скандал з підкупом голосів - у неділю, 22 листопада, городяни голосували за майбутнього міського голову в другому турі.

Читайте Знай в Google News!

Подробиці повідомляє "Дніпровська панорама".

Як стало відомо, на виборчій дільниці № 121052, розташованій в спортивному залі школи № 64 на вулиці Петрозаводській, чоловік попався на спробі сфотографувати бюлетень для голосування. Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що він продав свій голос за 300 гривень. За кого голосував і хто з кандидатів платив чоловікові, в поліції поки не повідомляють. На виручені гроші він збирався купити горілки і покликати в гості приятелів.

Дніпрянин намагався продати голос на виборах, фото: Днепровская панорама

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На місці інциденту працювали правоохоронці. Тепер чоловікові доведеться відповідати за проступок згідно з виборним законодавством України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі 22 листопада відбувся другий тур виборів мера. З'явилися перші результати екзит-полів.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих городян не зупиняють мера.

Також, " Знай.ua" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.