У Дніпрі на парковці ТРЦ Мост-Сіті водіїв попереджають про штрафи за неоплачену парковку.

Про це повідомили очевидці в Телеграм-каналі "Х.Дніпро".

Папірці з попередженням залишають на лобових стеклах автомобілів. Судячи з написаного тексту, то за використання парковки без оплати, загрожує штрафом в 20-кратному розмірі від вартості 1 години.

1 година використання паркувального місця обійдеться в 10 грн/год.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Нам пишуть: ось таке пхають на лобове біля Мост-Сіті",- пишуть на каналі.

Також за інформацією "Дніпро оперативний", то за 23 листопада Інспекція з контролю за паркуванням виписала 315 штрафів водіям, які порушили правила паркування авто.

Було виписано штрафів на суму 161 000 гривень. На штрафмайданчик було евакуйовано 26 автомобілів.

Нагадаємо, за жовтень 2020 року в Києві ІНСПЕКЦІЯ З Паркування виписала штрафи 7877 разів. Всі постанови стосуються неправильного паркування, порушення правил стоянки або зупинки. Евакуйовано понад 7 тисяч автомобілів.

Найчастіше водії-порушники залишають свої машини на пішохідних переходах, велосмугах, смугах громадського транспорту, на виїздах з прилеглих територій, перехрестях і зупинках громадського транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Податок на машини і повернення масових перевірок: що готують українцям цієї зими

Як повідомляє портал «Знай.иа» Водіям приготуватися до нових штрафів? Українців планують зобов'язати "перевзувати" машини

Також «Знай.иа " писав, що Київські копи знайшли місце для паркування і вляпалися в скандал: "так робити не треба"