Вчора, 26 листопада стало відомо про те, що в Дніпрі на 3-річного Стьопу перекинулася каструля з окропом. Медики борються за життя маленького пацієнта, у якого 25% опіків тіла.

Про це повідомила волонтер Олександра Сова-Тимощенкова у Фейсбуці.

Як розповіла Олександра, маленький Стьопа з мамою і татом живуть в малогабаритній квартирі, де маленька кухня і малогабаритна піч. На жаль, цю грубку малюк зміг посунути, а на ній варився картопля в мундирі.

фото: БФ Совушка
фото: БФ Совушка

"Все сталося за частки секунди і малюк виявився облитий окропом. Швидка допомога миттю привезла дитину до лікарні, комбустіологи перев'язали (і вже прооперували) дитину. У дитини - 25% опіку тіла, малюк в реанімації"— - написала волонтер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

фото: БФ Совушка
фото: БФ Совушка

Сім'я малюка бідна, батько сімейства півтора місяці сидить без роботи, а мама перебивається випадковими заробітками. Першу добу вони змогли витягнути, але далі можливості батьків вичерпалися. Волонтер просить допомоги у всіх небайдужих.

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

Рахунок: одержувач: БФ " БО " Совушка»
ЄДРПОУ / ДРФО 41414462, А-Банк,
МФО 307770 , АТ " А-Банк»
IBAN UA923077700000026004010029952 UAH

Приватбанк: 5168 7427 1212 6501 (карта оформлена на директора БФ» Совушка", Тимощенкова А.С) вказати при перекладі Корнійчук.

Телефон — 067 562 20 44, Саша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині рятують обпаленого малюка, мати молиться під реанімацією: "скупався в каструлі"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Запоріжжі дитина "скупалася" у відрі окропу, пів тільця обпалено-мама благає про допомогу

Також «Знай.иа " писав, що Під Херсоном діти опинилися в лікарні з опіками: винні кава і обігрівач