27 листопада мер Дніпра Борис Філатов склав присягу на першій сесії міськради.

В ході засідання голова міської територіальної виборчої комісії Олександр Саленко оголосив перемогу Бориса Філатова на виборах міського голови Дніпра, а також оголосив прізвища депутатів, обраних до міськради 25 жовтня. Після складання присяги і вітального слова мера вирішили привітати колеги.

Крім депутатів і співробітників міськради, Бориса Філатова привітав глава Департаменту не твоїх собачих справ — кіт Байден. Його внесли до сесійної зали, щоб він міг потискатися з міським головою. Залишивши на костюмі Бориса Філатова трохи рудої шерсті, кіт відправився вирішувати важливі питання.

Після присяги мер поділився в інстаграмі фото з рудим бешкетником Байденом.

" Котиків і щастя вам в стрічку:))",- підписав фото мер Дніпра.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Філатов, фото: соцмережі
Філатов, фото: соцмережі

Дніпряни активно почали вітати Філатова зі старо-новою посадою і зворушуватися Байдену:

"Вітаю! Байден-красень", " Вітаємо Вас. Вся наша надія тільки на Вас)", "Супер", " Борис Альбертович і Байден! Команда!", "Дніпро-Філатов, Філатов-Дніпро! Вітаємо нас!", "Кращий мер", " чудове побажання...", Щирі вітання", " переможці!", "Ми Вам віримо", "Таке враження, що Байден тримає кошик з квітами", "вітаємо, успіхів Вам і нам з Вами"," Байден вбрався - метелика надів"," перший раз бачу Вас усміхненого, удачі Вам", " Борис Альбертович, плідної робочої п'ятирічки! Зробіть Дніпро найкращим і комфортним містом України!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Щасливий Філатов "розправив крила" після перемоги на виборах: "я дав їм бій"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Філатов поклав на лопатки Краснова: результати екзитполів у Дніпрі

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський відстебнув Філатову 1,5 мільярда на аеропорт