У Дніпрі хлопчина забрався по дереву на рівень 5-го поверху. Городяни перелякалися не на жарт.

Стривожена дніпрянка Тетяна Кочкіна написала пост в соцмережах, в якому поцікавилася у інших людей, чи знають ті, чим займаються їхні діти, передає "Дніпровська панорама".

Дівчину здивувало побачене, адже хлопчик забрався високо на дерево і знаходився на рівні 5-го поверху. І продовжував би лізти далі, якби йому не почали кричати з вікна.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Але також, дніпрянка залишилася за враженням від байдужості інших людей, які навіть не звертали уваги на небезпечні ігри дитини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Батьки не в курсі, чим діти займаються їхні діти. Але більше мене вражають люди, які не зупиняють таких дітей і просто сидять, розмовляють. Поки з вікна не крикнули, він ліз вище і був на рівні 5 поверху і міг зірватися в будь-який момент"— - написала Тетяна.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

У коментарях не стали суворо засуджувати дії хлопчиська, адже багато хто згадав себе в його віці і те, як вони також лазили в дитинстві по деревах. Деякі навіть писали, що залазили і на більшу висоту.

"Ми набагато вище лазили. Не перебільшуйте і не робіть з дітей «няшок» безруких. "Яжематері", тільки псують життя дітям", " нормальна дитина. Я теж лазила на верхівки дерев. Ще й стрибала з гілки на гілку як мавпа", "Все логічно, пожежна машина, пацан в рятувальника грає", - коментували користувачі Мережі.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові діти влаштували небезпечні ігри на тонкому льоду: "на кону стояли життя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Львові Підлітки залізли на дах висотки і звісили ноги, очевидці ахнули: "Безсмертні?"

Також «Знай.иа " писав, що У Дніпрі школярі влаштували небезпечні ігри в покинутому садку: "можуть поранити"