У Дніпрі невідомі обікрали протитуберкульозний диспансер.

Про це повідомила пресслужба КП "Дніпровське обласне клінічне лікувально-профілактичне об'єднання "Фтизіатрія" у Фейсбуці.

З приміщення винесли діагностичну апаратуру, комп'ютерну техніку, особисті речі.

"Ми стали свідками ганебного явища. Відбулося варварське вторгнення грабіжників до нашої установи. Обікрали лікарню, в якій лікують тяжкохворих. Грабіжники обікрали лікарів: забрали діагностичну апаратуру, комп'ютерну техніку, особисті речі",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Відомо, що в установі працює охорона. Чому її співробітники не помітили крадіжки, поки невідомо.

Керівництво установи написало заяву в поліцію. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ.

У коментарях допустили, що злочин могли скоїти колишні пацієнти диспансеру:

"Реалії сьогоднішнього дня. Беззаконня. Немає ні правил, ні понять". Тих, кого рятують у цій лікарні, паскудять. Таким не буде життя і за іншим парканом",- написав Андрій Антоновський.

"Це гидко, розуміти, що той, кого ти рятував і лікував, повернувся так нас "віддячити"... нічого, життя вже дуже скоро розставить все по своїх місцях. Його знайдуть. Ми знаємо",- повідомили лікарі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Хмельниччині коронавірусних хворих відправлять лікуватися в тубдиспансер

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Хмельницьким тубдиспансер заливає небезпечними нечистотами річку - " Суд заборонив вивозити"

Також «Знай.иа " писав, що Медики не помічають хворих на туберкульоз через коронавірус: "буде гірше"