У Дніпрі малолітки в одному з під'їздів міста влаштували погром і проникли в чужу квартиру.

Про це повідомили місцеві жителі в телеграм-каналі "hyevuy_dnepr".

Подія сталася за адресою вул. Батумської, 36.

За словами дніпрян, підлітки постійно влаштовують собі розваги в їх під'їзді. Вони б'ють шибки, погрожують сусідам і незаконно проникають в квартиру 17, а також псують майно.

Мешканців будинку обурює варварська поведінка молоді і вони проти їх "розваг" у своєму будинку. Також дніпряни налаштовані написати заяву в поліцію на малолітніх бешкетників, так як батьки підлітків не реагують на те, що відбувається.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Хотілося б викласти малолітніх виродків, батьки яких не реагують на ситуацію! Нехай місто знає їх в обличчя! Заява пишеться сьогодні в поліцію! Вулиця Батумська, 36. Постійні гульки, б'ють шибки, погрожують сусідам, незаконно проникають в квартиру 17 поруч і псують майно. Невідомо, чим закінчиться вчинки цих малоліток. Можливо задумаються над своєю поведінкою, інтернет розголос краще покарання, крім закону", - написав автор поста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський школяр набрав у рот антисептик і влаштував фаєр-шоу: "Дистанціонка довела"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі школярі влаштували небезпечні ігри в покинутому садку: "можуть поранити"

Також «Знай.иа " писав, що У Тернополі малолітки обплювали ліфт заради розваги: "Весело ж!"