Пекельна траса біля Дніпра: "Тут ями, наче після бомбардування!".

На трасі міжнародного значення недалеко від Дніпра ніяк не відремонтують дорогу. Шляховики про проблему знають і регулярно латають там ями, але через кілька місяців стає ще гірше.

Журналісти програми «Джедаі» на каналі 2+2 розбиралися, хто винен у жахливому асфальті на трасі.

Проблемна зона знаходиться на трасі між Запоріжжям та Новомосковськом. За словами активістів, цю ділянку намагаються відновити вже п’ятий рік. Періодично тут роблять ремонт, але через кілька місяців на дорозі все одно виникають ями. А в деяких місцях ями такі, наче після бомбардування.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Найбільше водіїв лякає перехрестя, де якісного покриття не було ніколи. Проїхати тут практично неможливо. Через незадовільний стан дороги на цій ділянці постійно трапляються аварії.

В Укравтодорі про проблему знають і розуміють, як навести тут лад. Але через брак коштів на ремонт станеться це не скоро.

"Траса М18 30 років ремонтується за рахунок утримання. Тобто капітального ремонту там за ці роки не було. До кінця цього року ми отримаємо проєкт з експертизою. І якщо у нас буде фінансування у наступному році, ми заплануємо трасу в ремонт", – коментують в Укравтодорі.

Шляховики сподіваються, що завершити ремонт на цій ділянці дорозі вони зможуть у 2021 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельницькі комунальники клали асфальт у калюжі під дощем - "Це вже традиція"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українці залатали роздовбані дорогу і міст ганчірками: "М'яко і зручно"

Також «Знай.uа» писав, що У Києві сміттєвоз застряг в асфальті посеред дороги - "Пішов у текстури"