У Дніпрі померло малятко, за життя якого боролося все місто.

Читайте Знай в Google News!

Про скорботну новину розповідає Благодійний фонд "Совушка" в Facebook.

Тиждень тому в реанімаційне відділення обласної дитячої клінічної лікарні на Космічній доставили 6-річну Аліну з важким діагнозом – менінгоенцефаліт (важка інфекція головного мозку). Лікарі не давали ніяких прогнозів батькам, оскільки дитина перебувала в критичному стані. А в п'ятницю, 11 грудня, стало відомо про смерть дівчинки.

Аліна / фото : БФ "Совушка"
Аліна / фото : БФ "Совушка"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відомо, що Аліна росла здоровою дитиною і практично ніколи не хворіла. Однак, в листопаді її самопочуття різко погіршилося: з'явилася нудота, температура, почалися неврологічні порушення. У слідстві цього крихітка опинилася в комі.

Перебуваючи в реанімації, дівчинку підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Батьки вимушено звернулися за допомогою в БФ "Совушка". Більше тижня волонтери та небайдужі містяни вірили в одужання Аліни, проте дива не сталося.

Знай.uа приносить щирі співчуття батькам дівчинки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували життя 16-річного Єгора, якого 20 вересня збили на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.иа,у Дніпрі знайшли чоловіка, якого нещодавно розшукували по всьому місту. На жаль, він виявився мертвий.

Також Знай.иа писав, що небайдужий дніпрянин пожертвував 10 тисяч гривень в обласну дитячу лікарню.