Мер Дніпра Борис Філатов висловив співчуття про смерть мера Харкова Геннадія Кернеса, але нарвався на негативний відгук від "псевдопатріотів" і хейтерів.

Філатов відреагував новим постом на гнів коментаторів на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я написав текст на смерть Геннадія Кернеса. Не некролог, не епітафію. Зважений, рівний текст про складну людину, яка любила своє місто. Людину - епоху. У відповідь сотні мережевих ідіотів, які вважають себе "патріотами" і "християнами" , які в переважній більшості випадків ніколи не були в Харкові, вилили в Інтернеті тонни жовчі і ненависті",- написав Філатов.

Кернес і Філатов, фото: соцмережі
Кернес і Філатов, фото: соцмережі

Він закликав людей навчитися "чути і слухати" один одного, якщо ми хочемо постороить нову благополучну країну. За словами Філатова, після Кернеса до влади може прийти керівник набагато нижче рівнем.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Патріоти " і" християни", що живуть в чорно-білій проекції свого плоскоземельного світу, пжслт, не жахніться того вибору, який жителі Харкова можуть зробити після Кернеса...Включіть залишки своїх мізків і подумайте про те, яка політична вакханалія почнеться після його смерті. Хоча для вас це занадто складні розумові конструкції",- підсумував мер Дніпра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мер Дніпра Філатов відреагував на сумну звістку про смерть Кернеса: "ти любив Харків, А Харків тебе"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Після смерті Кернеса Харків може очолити "стара гвардія": думка експерта

Також «Знай.иа " писав, що Друг покійного Кернеса Фукс розповів, як згасав мер Харкова: "відчував слабкість"