У Дніпропетровській області вже більше трьох тижнів тривають пошуки безвісти зниклої дівчини Ольги Осауленко-синьоокої.

Про подробиці пошуків розповідає Павлоградський пошуково-рятувальний Кінологічний загін "Антарес".

Відомо, що мешканка Павлограда і мати двох дітей Ольга Осауленко-Синьоока пропала ще 8 грудня – дівчина вийшла з дому і більше не поверталася. Весь цей час кінологи "Антареса", представники "Національного Корпусу", "Муніципальної варти", поліцейські і просто небайдужі, розшукують Ольгу не тільки в межах міста і області, а й на території інших областей.

Станом на сьогоднішній день Ольга як і раніше не знайдена, а добровольці з кінологами не змогли знайти будь-яких доказів або зачіпок, які говорили б про її місцезнаходження.

Ольга Осауленко-Синьоока / фото: Антарес
Ольга Осауленко-Синьоока / фото: Антарес

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"зняті питання, практично по всіх покинутих будівлях і цілим заводам, лісосмугам, береговим зонам, покинутим дачним масивам, стічних канавах, дренажним колекторам, полях і деяким окремим локаціям – на пошуковій карті міста, практично, немає "незакритих" місць", - йдеться в повідомленні.

Волонтери просять небайдужих допомогти з пошуками та надати будь-яку інформацію про місцезнаходження зниклої. Пошукова група також переконливо попросила користувачів мережі не поширять будь-які чутки і плітки про стан зниклої.

"якщо комусь дуже хочеться пограти в детектива з "💯 інформацією " - запрошуємо в наші ряди! Пошуків завжди вистачає, тому – не словом (плітками, хайпом) – а ділом!",- пише "Антарес".

пост / скріншот
пост / скріншот

Нагадаємо, що у Дніпрі соціальні служби намагалися допомогти чоловікові, який багато років живе під кіоском.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі прийняли пологи у жінки, яка страждає від рідкісної генетичної хвороби.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області продовжують шукати безвісти зниклу жінку. Під час пошуків отримала травму одна з учасниць – пошукова собака Спаркі.