У Дніпрі в одній з маршруток їздить водій, який заряджає пасажирів новорічним настроєм.

Про це розповів Сергій Чернявський у групі "Лівобережний 3/Дніпро" у Фейсбук.

Як стало відомо, то за маршрутом 136 їздить водій в костюмі Санта Клауса, чим і радує пасажирів.

"Лівобережний 3 маршрутка 136, приємно, водій супер!",- підписав фото Сергій.

фото: Сергій Чернявський / Фейсбук
фото: Сергій Чернявський / Фейсбук

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Головне, щоб не заважала бачити ця вся мішура", " Молодець, піднімає людям святковий настрій", " Водієві здоров'я, позитиву, добра і вдячних пасажирів! Як здорово, що є люди, які здатні дарувати тепло!", " Супер!", " Класно! Молодець", " А в подарунок від Діда МОРОЗА - безкоштовний проїзд?", " Супер! Дочка мені говорила, що їхала зі школи з Дідом Морозом! Діткам шоколадні батончики подарував) величезне спасибі)) водій молодець", " Таких ввічливих і добрих Дідів Морозів побільше б", - коментували дніпряни.

Нагадаємо, львів'янка з інвалідністю подякувала доброму водієві автобуса. Жінка розповіла, що хотіла проїхати маршрутом 6а у Львові, де зустріла водія автобуса, який був не тільки ввічливий, але і допоміг їй потрапити в салон.

Львів'янка підкреслила, що чоловіка звуть Юрій і він дуже відповідально ставиться до всоей роботі. Перш за все водій припаркував автобус так, щоб людині в інвалідному візку ніщо не заважало потрапити в салон. Крім того він був дуже ввічливий і навіть покинув місце водія, щоб допомогти жінці в колясці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати

Також, "Знай.иа" писав, що у Франківську спритний маршрутник знайшов спосіб уникнути карантинного штрафу