Стало відомо про те, що на світ з'явився перший українець, народжений в 2021 році. Хлопчик народився в Павлограді, що в Дніпропетровській області.

Таким чином, повідомляється, що рано вранці 1 січня 2021 року народився перший хлопчик. Вага немовляти склав 3870 грам.

Інших подробиць поки що на жаль не повідомляється. Залишається чекати іншої інформації.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Маленький хлопчик вирішив зробити для батьків подвійне свято, адже, він народився не тільки в перший день 2021 року, а й став першим новонародженим по всій Україні.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше стало відомо про те, що у Львівській області, в Червонограді народилася ще одна дитина. Тепер сім'я складається з дев'яти чоловік.

У них вже шість дітей, і як каже жінка, в їхньому будинку панує справжня любов і гармонія.

Ольга та її чоловік зізнаються, що ще на початку сімейного життя визначили для себе пріоритети – дітей має бути багато.

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік.

Також Знай.ua писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей.