У Дніпропетровській області невідомі нарядили ялинку, яка стоїть у лісі.

Детальніше про це розповідає інформаційний портал "Бегемот".

Мільйони українців щороку купують в свій дем ялинку, яка радує як дорослих, так і дітей в новорічні свята. Їх наряджають різнокольоровими іграшками, вішають гірлянди і дощики – все, щоб зробити хвойне дерево святковим.

Деякі жителі України вважають за краще купувати виключно живі ялинки, щоб в будинку був присутній аромат хвої. Порядні громадяни купують новорічні дерева у офіційних продавців, але ось деякі шкодують грошей, йдуть в ліс і зрубують живі дерева.

Але, на щастя, такого не сталося в лісі під містом Павлоград Дніпропетровської області. Невідомі "Санти" вирішили залишити лісових красунь у спокої і порадувати місцевих тварин красивими прикрасами. Вони нарядили одну з зростаючих ялинок різними іграшками.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

ялинка / фото : Бегемот
ялинка / фото : Бегемот

Поки інші куплені ялинки будуть спалюватися і масово викидатися на звалище, ця ялинка буде радувати лісових жителів ще не один десяток років.

Свята промайнуть, а Сосонка залишиться, як і добра пам'ять про тих, хто Не зрубав її, заради своєї втіхи, виділивши серед інших, а, навпаки, приділив їй увагу.

Нагадаємо, що мер Борис Філатов привітав дніпрян З Новим роком і підвів підсумки важкого 2020 року.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в одній з маршруток їздить водій, який заряджає пасажирів новорічним настроєм.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі жителі вирішили прикрасити двері під'їздів до Нового року, приклеївши на них різні картинки.