У Дніпрі рятувальники допомогли маленькій дівчинці, нога якої застрягла в чавунній батареї.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 2 січня, на вулиці Донецьке шосе в Індустріальному районі Дніпра. О 18:31 на гарячу лінію Служби порятунку надійшов виклик про нещасну подію – нога маленької дівчинки застрягла в батареї в результаті гри в кімнаті.

За вказаною адресою направили рятувальників чергового відділення 18-ї Державної пожежо-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Щоб допомогти дівчинці вибратися з пастки, рятувальники попросили миючий засіб, яким змастили застряглу ногу. Обережними рухами фахівці дістали ногу дівчинки, не розрізаючи чавунну батарею.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після звільнення дівчинку оглянули медики швидкої допомоги. На щастя, з дитиною все в порядку, госпіталізація їй не знадобилася. Батьки подякували рятувальникам за надану допомогу.

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували язик хлопчика від скляної пляшки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області автомобіль злетів з моста в річку, в слідстві чого загинула дитина.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в новорічну ніч у 10-річної дівчинки в руках вибухнула петарда.