У Дніпрі виявили подружню пару в несвідомому стані через передозування наркотиками.

Про подробиці події розповідає видання "Дніпро Час", посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що інцидент стався в суботу, 16 січня. Подружню пару виявили в несвідомому стані на квартирі, яку вони знімали. Крім цього, в житло також знаходився їх 2-річна дитина.

Швидку допомогу квартирантам викликав господар житла. Медики виявили у подружжя сильне наркотичне відправлення. Їх доставили у відділення токсикології міської клінічної лікарні №4 у Дніпрі.

За дитиною приїхала його хрещена. Їх разом медики направили до лікарні №9.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таблетки / фото: Unsplash
Таблетки / фото: Unsplash

Нагадаємо, що в Кривому Розі дівчинка-підліток випила засіб для чищення і опинилася в реанімації. 15-річна місцева мешканка випила вдома засіб для чищення каналізації"Кріт".

Дівчину терміново госпіталізували в місцеву лікарню у відділення реанімації. Лікарі діагностували у неї шлунково-кишкову кровотечу. З якої причини постраждала напидлася миючого засобу-невідомо.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі спіймали запорожця, який займався проституцією. Він пропонував інтимні послуги мешканкам міста. Він проводив разом з ними ніч, беручи за свої послуги 1500 гривень.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі в одному з районів міста чоловік побив перехожого і відібрав у нього куртку.