На Київщині спіймали чергового збоченця, який посеред білого дня переслідував жінку з дитиною, займаючись при цьому онанізмом посеред вулиці. Потерпіла намагалася втекти від напівголого неадеквата, але той гнався за нею по дворах житлових будинків.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав очевидець події Владислав Дулапчий.

Інцидент стався у місті Вишгород.

Дулпачий зазначив, що рятувати жінку від збоченця довелося її чоловікові.

"Ось цей прекрасний джентельмен, за його словами, приїхав сьогодні з Житомира за бетоном у Вишгород. Поки чекав завантаження машини на промзоні, вирішив прогулятися. Гуляючи по нашому прекрасному місту, він настільки розслабився і збудився, що вирішив зайнятися онанізмом. Вибравши свою жертву, молоду матусю з дитиною, він став її переслідувати у дворах і хапати її за руки і за одяг. Після того, як дівчина, відбігши вбік, зателефонувала своєму чоловікові, збоченець відчув небезпеку і вирішив втекти дворами", — розповів Дулапчий.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Facebook/ Владислав Дулпачий

Проте втекти зловмиснику не вдалося. Його впіймали правоохоронці та члени організації "Варта Київщини".

Наразі його відвезли до відділку. Всі деталі зясують правоохоронці.

Знайшлися і свідки подій. Одні бачили, як напівголий чоловік тікав, інші помітили навіть у під'їзді будинку.

Facebook/скрин

Facebook/ скрин

Дивіться, як захиститися від нападу. Поради фахівців

Нагадаємо, у Києві збоченець жорстоко познущався зі школярки. 15-річну дівчину затягнув до недобудови та зґвалтував, потім чоловік утік, залишивши жертву на холоді.

Як раніше повідомляв Знай.ua, правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину.

Також Знай.ua писав, що маньяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.