У невеликому містечку Уейкфілд, штат Массачусетс сталася надзвичайна пригода

Горить церква

Як стало відомо, причиною загоряння храму став удар блискавки. Вона потрапила на 50-метровий шпиль будівлі. З-за впливу на поверхню дерево в мить спалахнуло.


У момент події в церкві знаходилися парафіяни. Інформації про постраждалих немає. За попередньою інформацією, всі люди, які прийшли на службу, змогли вчасно залишити приміщення.


За словами представників пожежної служби, складно говорити про точну причину руйнування будівлі. Однак, найімовірніше, це сталося через удар блискавки. Також є офіційний коменатр.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Ми вважаємо, що пожежа почалася через удар блискавки, хоча з-за великих руйнувань зараз складно точно говорити про точну причину. Але протягом кількох хвилин після спалаху блискавки вогонь охопив будівлю", – сказав начальник пожежної частини Майкл Салліван.

На жаль, рятувальникам не вдалося ліквідувати пожежу. Дерев'яна церква згоріла дотла. Більш того, шпиль, на що і був спрямований удар блискавки, обрушився на очах у людей. Очевидці трагедії шоковані побаченим.

В міському муніципалітеті втрату баптистської церкви назвали "непоправною втратою". З історії будівлі відомо, що Перша баптистська церква Вейкфілда звели близько півтора століття тому.

Нагадаємо, раніше в Росії розгорівся величезний ринок, вогонь охопив кілька кілометрів, пожежники не справляються: відео.


Як повідомляв портал "Знай.uа" невже терактів не кінець: у Керчі поблизу сумнозвісного коледжу прогримів потужний вибух.


"Знай.uа" писав, що Керченської трагедії не сталося б в українському Криму, і ось чому.

Варто відзначити, що за законом України гладкоствольну зброю можна купити тільки з 21 року, а мисливську нарізну - з 25. У той же час в Росії мисливську нарізну і гладкоствольну зброю продають з 18 років.