Історичний день для української автопромисловості. У Луцьку зібрали першу українську електровантажівку. Призначався "монстр", правда, датській компанії , Banke Electromotive однак початок покладено. Можливо, тепер машину буде поставлено на потік і в найближчому майбутньому можна буде розпрощатися з вантажівками "колишнього покоління". Автомобіль представлений корпорацією "Богдан" і є повністю електричним. Як повідомляє прес-центр корпорації, машина була випущена на ДП Автоскладальний завод №1.

Транспорт отримав назву ERCV27. Його основне завдання – завантажувати тверді побутові відходи, причому цей процес повністю механізований. Електричний "первісток" буде працювати в європейських містах.

Завдання корпорації "Богдан" – виробляти повністю електричний транспорт для європейських країн, у яких зараз справжній "Бум" на екологічну техніку. Але є велика ймовірність, що незабаром транспорт почне широко використовуватися і в українських містах, тим більше, що нам давно необхідно звернути увагу на екологію.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У корпорації відзначають, що вироблена в Україні електромашина отримала позитивні відгуки у замовника - Banke Electromotive. Після завершення сертифікації в Данії планується початок її серійного випуску в рамках масштабного контракту з європейською компанією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві пройшов форум інновацій Kyiv Smart City Forum-2018.

31 жовтня в КВЦ "Парковий" відбувся форум інновацій, Kyiv Smart City Forum 2018 — одна з головних подій Східної Європи. Експерти тематики smart city презентували передові технології, завдяки яким розвиваються "розумні міста" сьогодні. Захід об'єднав усіх, хто ефективно використовують цифрові інструменти для трансформацій міського простору.

Нагадаємо: імпортні авто в Україні: скільки і на яку суму їх приїхало в 2018 році.

В 2018 році громадяни України почали особливо активно купувати іноземні автомобілі. Причин тому є декілька. Однак тільки за липень 2018 року українці купили на 30% більше авто в порівнянні з липнем минулого року.

Як повідомляв "Знай. ua" водіям перекрили кисень. Це нововведення змусить більшість водіїв нервувати.

"Знай. ua" писав, що які евробляхи полюбилися українцям. Автопарк України поповнився 17,6 тис. автомобілями.