35-річний співзасновник і генеральний директор додатки HQ Trivia і творець Vine Колін Кролл знайдений мертвим в Нью Йорку, у власній квартирі. Встановлена причина його смерті – це передозування наркотичними речовинами, передає видання techcrunch.com.

В 08:00 ранку за місцевим часом в поліцію Нью Йорка надійшов виклик про те, що Кролл почуває себе погано.

Керівник відділу поліції сказав, що розслідування триває, але додав, що причиною смерті є передозування наркотиків.

"Ми все ще чекаємо висновку судмедексперта, щоб підтвердити це", - додав він.

Видання TMZ з посиланням на джерело в поліції повідомляє, що Коллін змішав кокаїн і героїн у великій кількості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У короткій замітці HQ йдеться: "Сьогодні ми дізналися про смерть нашого друга і засновника Коліна Кролла, і ми з сумом прощаємося. Ми співчуваємо його родині, друзям і близьким у цей неймовірно важкий час".

Кролл був призначений генеральним директором програми для мобільних ігор HQ Trivia три місяці тому, замінивши співзасновника Руса Юсупова, який перейшов на посаду головного креативного директора.

До вступу на посаду генерального директора Кролл працював технічним директором у штаб-квартирі. Він став одним із засновників стартапу в 2015 році, через кілька місяців після переходу від Vine - стартапу в форматі короткого відео.

Знай.uа раніше повідомляв про те, що зниклого прикордонника знайшли мертвим.

В Одеській області пропав український прикордонник. Це сталося на кордоні з республікою Молдова. Згодом його знайшли мертвим.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Одеської області на сторінці в Facebook.

Також ми писали про те, що пассажир київського метро помер на очах у всіх. Трагедія сталася на метро Святошин, смерть була майже миттєвою, реанімаційні зусилля прибули на місце медиків виявилися марними.

З сумом нагадуємо, що нещодавно пішов з життя 15-річний рекордсмен, ридає уся Україна.