Сьогодні, 12 січня, у центрі Парижа прогримів вибух в пекарні. Під час трагедії загинуло, за уточненими даними, три людини, і 47 отримали поранення.

Як з'ясувалося під час вибуху постраждав і громадянин України. Про це Укрінформу повідомив керівник консульського відділу Посольства України у Франції Микола Собко.

"Чоловік проживав в готелі навпроти будинку, де стався вибух, і отримав незначні пошкодження", - сказав дипломат.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами Миколи Собко, нашому співвітчизнику була надана необхідна консульська допомога. Він почуває себе задовільно.

Нагадаємо, потужний вибух у Парижі: з'явилася шокуюча інформація про загиблих і поранених.

У середмісті Парижа трапився потужний вибух під час пожежі в одному з магазинів. Постраждали більше 20 людей, повідомляє поліція французької столиці в Twitter в суботу, 12 січня.

Трагічний вибух стався в приміщенні булочної на першому поверсі чотириповерхової будівлі. Воно повністю знищено. У найближчих будинках вибито не тільки скла вікон, але і зламані рами.

Рятувальники проводять термінову евакуацію з сусідніх будівель. З цією метою на розташованій поблизу площі Опери здійснили посадку два вертольоти служби цивільної оборони. Створена обширна зона безпеки, більшу частину вулиці перекрито.

Згідно попередніх даних, вибух міг статися через витік газу.

Як повідомляв Знай.uа, в українських храмах почалися масові обшуки, працюють тисячі копів: готуються до Різдва.

Також Знай.uа писав, вибух у Магнітогорську: у мережі з'явилося відео, яке пояснює всі.