До української столиці дісталася нова смертельно небезпечна гра підлітків. Тепер діти бавляться тим, що перебігають перед потоком автомобілів на жвавій ділянці дороги. Мета гри - вижити.

Очевидцем небезпечної гри стала мешканка Києва Юлія Дмитренко. Вона опублікувала фото дітей, які перебігають жваву вулицю. На світлині двоє дівчаток-підлітків. Жінка також розповіла, що думає про це на своїй сторінці в Facebook.

"Завжди є суперечка між поколіннями. Але я тут зовсім зрозуміти не можу. Так, в підлітковому періоді усі ми робимо дурниці, але це я назву тупістю. Просто бігати перед машинами. Навіщо? Водії зупиняються, роблять зауваження, а вони все одно розвертаються і біжать перед потоком машин. Вони бачили, що я дістала телефон і фотографую, але їм все одно. Цікаво, яка мета у цієї "забави", - написала Юлія.

У свою чергу, коментатори під дописом досить різко відреагували на пост. Деякі відзначили, що в разі аварії за все доведеться відповідати водієві.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, читачі переконані, що про подібні розваги необхідно повідомити батькам. Можливо, вони зможуть вплинути на виховання своїх чад.

Нагадаємо, днями у Харкові відбулося чергове судове засідання у справі ДТП на Сумській, за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова. Мати однієї із жертв смертельної аварії Харкові виступила з гучною заявою, пообіцявши, що ніколи не пробачить ту, яка опинилася на лаві підсудних.

Харків’янка Світлана Винниченко втратила в роковій ДТП на вулиці Сумській свого єдиного сина Олександра Євтєєва. Її нову заяву опублікував у своєму Facebook адвокат потерпілих Дмитро Марзоні.
Як повідомляв портал "Знай.ua", ступінь вини головних підозрюваних у справі про смертельну ДТП в Харкові - Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, не прописано ні в обвинуваченні, ні в експертизах.
Також "Знай.ua" писав, що завершення резонансної справи може обернуться на користь Зайцевої і вона може вийти на свободу.