У столиці невідомі підпалили автомобіль депутат Київради від "Свободи" Володимира Назаренка. Правоохоронці встановлюють деталі інциденту.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Подія сталася вночі у Солом'янському районі Києва: близько другої години ночі по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що у дворі будинку на проспекті Перемоги горить "Тойота Ленд Крузер", - йдеться в повідомленні.

Пожежа сталася у ніч з 11 на 12 лютого близько 2:00 ночі. Автівка зареєстрована на матір депутата, вона й помітила загоряння трансортного засобу. Жінка відразу викликала поліцію.

Пожежники, які прибули на місце, оперативно локалізували та ліквідували пожежу, однак Land Cruiser вже був знищений. На місце події також виїхали екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління, експерти та рятувальники.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Причиною того, що авто спалахнуло, є всередині позашляховика була горюча речовина. Зловмисники вибили лобове скло та закинути її у салон. Вранці поліцейські провели додатковий огляд місця пригоди, аби з'ясувати інші обставини даного інциденту.

За фактом події порушили кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Поліцейські розшукують причетних до правопорушення осіб.

За словами депутата Володимира Назаренка, цей інцидент пов'язаний з його політичною діяльністю. Так, кілька місяців тому на молоду людину вже було скоєно напад. Зараз же, запевняє народний обранець, політичні конкуренти вирішили підпалити авто, яке належить його матері.

Нагадаємо, що пекельне полум'я охопило офіс у центрі Києва: чорний дим оповив все, рятувальники працювали до останнього.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що на Херсонщині діти померли страшною смертю у вогняній пастці: мати вийшла за дровами.

Також "Знай.uа" писав, на Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.