Волонтери Ужгорода шокували заявою. Вони стверджують, що дітей гвалтують у прийомній родині. Окрім того, жінці, яка опікується дітьми, закидають звинувачення у жорстокому поводженні з дітьми.

Про це пише видання zakarpotpost.

Волонтери цікавляться опікункою вже протягом тривалого часу. Над нею вже 2 роки триває суд. Жінка мало не до смерті побила хлопчика, з родини його вилучили і повернули до сиротинця. Ще від однієї дівчинки опікунка відмовилась сама. Але в сім'ї залишилися ще троє дівчат.

Кілька років тому ужгородка, у якої вже були власні діти, взяла під опіку п’ятьох дітей із однієї родини. У чотирьох дівчаток та одного хлопчика померли батьки, і до того, як потрапти в сім’ю підозрюваної, діти жили у школі-інтернаті. Небайдужі містяни помітили, що 9-річний хлопчик часто не відвідує школу без жодних довідок. Вони звернулися до соціальних служб.

Хоча діти часто мали сліди побоїв, перевірки соціальних служб та з навчального закладу не виявили порушень. Про це були складені відповідні акти. Більше того, директор школи видала наказ, яким зобов’язала вчителів та батьків із класів дітей цієї родини не втручатися у справи сім’ї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сусіди розповідають, що в цей період неодноразово бачили, як рідні діти прийомної матері граються в дворі, а всиновлені в цей час покарані. Вони також значо частіше стояли у кутку, а 9-річний хлопчик мав найбільше проблем з опікунами. Волонтери кажуть, що над найменшою, Тіною, в родині також знущалися.

Волонтери отримали приголомшливий сигнал, що дівчат у сій сім’ї можуть гвалтувати рідні старші сини прийомної матері. Тож волонтери показали скрін переписки, в якій йдеться про те, що старший син Наталії Карай хизувався перед однолітками тим, що гвалтує прийомних сестер. Про це він нібито розповідав знайомому.

Утім у справі немає конкретних доказів, лише усні, а до служби у справах дітей волонтери звертатися не бачать сенсу. Сама опікунка Наталія Карай спілкуватися з журналістами відмовилась. Будь-яке знущання над дітьми в цій родині вона заперечує.

Нагадаємо, що під Києвом невідомий зґвалтував дівчину і втік на євроблясі.

Як повідомляв портал Знай.ua, божевільний господар нацькував собаку на дітей, які на думку чоловіка, занадто голосно розмовляли на лавочці.

Також Знай.ua писав, завершилося досудове розслідування у справі Катерини Бабкіної, яка втопила в Києві рідних дітей.