У суботу, 23 лютого, в США на південному сході штату Техас розбився вантажний літак Boeing 767, що належав авіакомпанії Atlas Air.

Цю інформацію повідомило Федеральне авіаційне управління (ФАУ) США в Twitter.

Аварія сталася недалеко від міста Анауак приблизно о 12.45 за місцевим часом (20.45 за Києвом). За попередніми даними, на борту знаходилися три людини. В управлінні шерифа округу Чеймберс повідомили, що виживших в авіакатастрофі не виявили.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Як повідомляє ФАУ, двомоторний літак Boeing 767 здійснював переліт з Майамі в Х'юстон.

Розслідуванням авіакатастрофи займеться Національна рада з безпеки на транспорті.

Нагадаємо, в Індії стався інцидент за участю військового винищувача-бомбардувальника ВВС МіГ-27. Згідно з попередніми даними пілот зумів врятуватися.

Як стало відомо, аварія літака Міг-27 сталася в штаті Раджастхан, який розташований на північному заході країни, під час проведення військових навчань. Також повідомляється, що зі здоров'ям пілота, який зумів вчасно катапультуватися, все в порядку.

За інформацією джерела телеканалу NDTV відомо, що винищувач-бомбардувальник виконував навчальний політ. Також повідомляється, що на даний момент сформована комісія для з'ясування причин катастрофи винищувача-бомбардувальника ВПС Міг-27.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на борту літака авіакомпанії МАУ рейсу "Афіни-Київ", який повинен був відправитися в Україну, виявили речовину невідомого походження. Бортпровідники повідомили про несподівану знахідку в правоохоронні органи, які відправили ємність з речовиною на проведення експертизи. Згідно з процедурами безпеки, рейс відкладено на добу, при цьому всіх пасажирів розмістили в готелі, забезпечили харчуванням і транспортом.

Також "Знай.uа" писав, що ірландець, який летів додому з відрядження, став свідком неймовірного явища, яке він зняв на камеру. На знімках можна побачити людську постать, яка знаходилася прямо над хмарами.