У Києві, патрульні поліцейські розшукали викрадену фуру та затримали водія. Чоловік не реагував на вимогу копів зупинитися й намагався втекти.

Про це розповів заступник керівника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на особистій сторінці у Facebook.

"Для зниження швидкості, блокування та зупинки героя довелося застосувати декілька службових авто і організувати спеціальні заходи на дорозі. Що було виконано дуже чітко та професійно.

Ну а далі: затримання, кайданки, сумне обличчя героя, слідство встановлює деталі і десь там не за горами...героїчна відповідальність", - йдеться в дописі.

Правоохоронці отримали орієнтування про викрадення вантажівки, просто зі станції техобслуговування, на Київщині. Авто, яке на великій швидкості неслось у напрямку Борисполя, помітили на проспекті Бажана. Водій на вимогу патрульних не зупинявся і, навіть, виїхав на зустрічну смугу, вже за містом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відео карколомної гонитви оприлюднили патрульні у соцмережах. Зрештою, поліцейським вдалося заблокувати машину, а водія-утікача затримати.

Невизнаний останній герой 🦸‍♂️ Або блокбастер вихідного дня по-київськи. Вчора патрульні отримали оперативне...

Geplaatst door Oleksiy Biloshytskiy op Zondag 24 februari 2019

"Коли водій транспортного засобу "Сканія" вже перетнув розмежувальну лінію та виїхав на смугу зустрічного руху, екіпажами патрульної поліції саме в той момент було заблоковано транспортний засіб і цей водій був затриманий", - зазначив Олексій Білошицький.

Нагадаємо, що невідомі на автодорозі "Миколаїв - Херсон" відібрали понад 15 мільйонів гривень з Range Rover миколаївця, який повертався додому.

Як повідомляв "Знай.ua", сина нафтового топ-менеджера знайшли мертвим.

Також "Знай.ua" писав, що в українській столиці на вулиці Антоновича поліція заарештувала банду нальотчиків. Відомо, що грабіжники за ніч 17 лютого обікрали щонайменше чотирьох жителів Києва.