У Луганській області підірвався автомобіль. У ньому знаходилися українські військові.

Про це повідомляє "Громадське" з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Трагедія сталася у Попаснянському районі на Луганщині у вівторок, 12 березня. Автомобіль наїхав на міну. У середині авто перебували двоє військовослужбовців. Їх доставили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Варто також зазначити, що протягом минулої доби понеділка, 11 березня, окупанти один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши стрілецьку зброю. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у районі міста Авдіївка.

Бойовики

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також нещодавно українські військові завдали потужного удару по укріпленнях проросійських бойовиків на окупованому Донбасі, внаслідок чого вони були повністю ліквідовані. У позицію бойовиків влучив снаряд, після чого вона загорілася та злетіла в повітря.

Раніше на окупованому путінськими бойовиками Донбасі українські воїни знищили російський розрахунок протитанкової керованої ракети. Відомо, що ліквідацію ПТКР бойовиків вдалося зняти на відео.

Нагадаємо, що у Луганській області в окупованому путінськими головорізами селищі Пархоменко бойовик так званої "ЛНР" Олександр "Муравей" Коротєєв поповнив ряди не доблесної "бригади 200".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські військові практично щодня відправляють на той світ бойовиків і 7 березня не стало винятком.

Також "Знай.uа" писав, що в п'ятницю, 10 березня на тимчасово окупованій території Донбасу не було зафіксовано порушень режиму тиші.