В Одесі сталася моторошна аварія. Автомобіль Mersedes збив чоловіка, той помер на місці від отриманих травм.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Смертельна ДТП сталася близько 7:00 ранку у суботу, 16 березня, на перехресті Люстдорфської дороги та вул. Бреуса. Автомобіль марки Mersedes наїхав на чоловіка, якому ймовірно було 35-40 років. Після зіткнення з людиною, іномарка влетіла в дерево.

Пішоходу відірвало ногу, він помер від отриманих травм. На місце події прибула швидка медична допомога та поліція. Медики не змогли врятувати пішохода, їм залишалося лише констатували смерть чоловіка. Поліція проводить слідство та встановлює всі обставини події.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно легковий автомобіль на повній швидкості влетів у зупинку, на якій в цей час стояли люди та чекали на громадський транспорт. Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася сьогодні вранці, 14 березня, на одній із зупинок громадського транспорту міста Волгограда в Росії. Машиною в момент аварії керувала студентка місцевого вищого навчального закладу. Вона не впоралась з керуванням.

Трагічна дорожньо-транспортна пригода також трапилась вранці в суботу, 9 березня. У аварії на вулиці Нижньоюрківська в Києві автівка влетіла в огорожу. Автомобіль Daewoo, уникаючи зіткнення з Mercedes, врізався в огорожу. Цим самим не залишилось шансів вижити у пасажира.

Нагадаємо, у Києві п'яний підліток протаранив патрульних на викраденому авто: термінова госпіталізація. Хлопець весело утікав від копів, але тепер його чекає суворе покарання

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Києвом авто зім'яло в коржик, п'ять жертв: підлітки каталися вночі

Також "Знай.ua" писав про те, що смерть Марини Поплавської спровокувала новий скандал довкола "Дизель шоу". Сестра загиблої в результаті смертельної автопригоди актриси "Дизель Шоу" Марини Поплавської звинуватила продюсерів гумористичного шоу в піарі і махінаціях.