У річці під мостом у селищі міського типу Буштино, Тячівського району Закарпатської області знайшли тіло загиблої дівчинки. Про це повідомили в Закарпатській облдержадміністрації.

Раніше саме в цьому місці вода забрала 5-класника, жителя райцентру Воловець, який на перерві пішов подивитися на річку і впав.

Тіло цієї дівчинки, яка була віком 8-10 років, заплутався в гілках, які паводок забрав під міст. Попередньо, дитина могла померти близько тижня тому.

"Заяв про зникнення дітей такого віку в поліцію за останні тижні не надходило, тому особистість дівчинки поки не встановлена. Хоча важко уявити, що зникнення дитини могло пройти непоміченим. Оскільки Теребля є притокою Тиси, а в паводкові дні місце виявлення дитини фактично знаходилося в дельті переповненій Тиси, можливо, тіло було принесено течією річки з території Румунії", - пояснили в регіоні.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українські правоохоронці зв'язалися румунськими колегами у зв'язку із загибеллю дівчинки.

Нагадаємо, після страшного урагану в море з води повстали древні останки, люди завмерли в побожному трепеті.

Як повідомляв Знай. ua, руйнівні наслідки повені на Закарпатті зняли з висоти пташиного польоту.

Також Знай. ua писав, що пітьма накрила країну, принесла жертви і руйнування.